CHECKMATE!! Yusof Azmi dedahkan Rakaman Audio Penipuan DBI Yang Dirancang

Sharing is caring!

Yusuf Azmi

Yusuf Azmi Londehkan Penipuan Boy Iman

Yusuf Azmi londehkan penipuan yang dibuat Boy Iman berhubung penjualan rumah murah serendah RM50,000.

Dalam rakaman suara yang dimuat naik saudara Yusuf Azmi, kita dapat mendengar jelas pengakuan DBI berkenaan wayang pacak yang dibuatnya selama ini.

Rakaman itu dipercayai dirakam secara rahsia oleh staff atau rakan kongsinya dan mendedahkan segala taktik digunakan Boy Iman selama ini.

Rakaman :

Loading...

Jika anda tidak dapat mendengar dengan jelas kami terjemah pada perkataan dibawah.

kita tak boleh cakap tentang aku bagus, aku politik, aku bleh bawak polis ambik ko dekat airport, iring, bayar..bukan tu.. itu semua
hanyalah game, gimik

saya buat gimik ni dah lame dah.. sy panggil menteri tan sri noh omar datang, kan? tapi ape sebab saya panggil tan sri noh omar
datang? saya nak sales kita nak sales kita kena ingat DBI Properties adalah marketing company.

saya datangnye dari alfafa, saya adalah ceo marketing company. tanya pejal macam mana saya boleh buat 4 bulan 10 juta?
pasal saya wayang kuat. saya kuat main taktik dan teknik. dalam marketing kita kena ade strategi kita ade guna taktik dan teknik.
sebab tu saya melawan pelawan, melawan apa apa fitnah, melawan apa apa saya main taktik dan teknik. kan?

arini dia buat macam tu lah, ok takpe, kite panggil semua, kita dah ade dah rangka kita.kan?
kita panggil macam mana nak tanggani krisis. ok khamis malam jumaat kita buat sembahyang hajat kita mintak ngan Tuhan, kita
mintak ngan Allah kan? kita buat sembahyang hajat.
esoknya kita err dua hari err err harini kita buat kursus asas trader. tengok..40 org datang kan?
arini jugak suratkhabar datang. kenapa benda ni semua ade? sebab saya plan. saya plan.

sya cakap ngan puan anggun. “puan anggun, you kena amik dato’, you kena beli dato”.
pasal i plan, i plan semua benda tu. semuanya i main wayang.

ini semua wayang tersusun, wayang pacak nama dia. haaa untuk ape? untuk syarikat, untuk kita, untuk kita terus sama sama maju.
bukan kita yang membunuh membunuh membunuh. sama sama membunuh.

zaini buat keje, 1 umah ade masalah, problem kan? bukannya datang pergi cerita dengan orang. bukannya viral, pergi buat satu
group lain, pergi buat. adakah itu satu cara yang betul, kan? itu bunuh melayu namanye.
ko datanglah cerita baik baik, kan?

………………………………………………………….

Selepas Melakukan Hubungan, Jangan Lakukan 3 Perkara Ini Jika Tidak Mahu Alat Kel..amin Rosak

Kita semua tahu bahawa pemanasan dan regangan otot sangat penting sebelum mana-mana sukan. Nah, sebenarnya hubungan seksual juga boleh dikategorikan sebagai salah satu “sukan”, oleh kerana itu, kita juga perlu tahu bagaimana caranya membuat tubuh tetap aman selepas melakukan hal intim tersebut.

Menurut laporan Kesihatan Wanita, selepas melakukan hubungan seks, wanita anda TIDAK melakukan 3 perkara ini:

1. Tiada kencing

Apabila bersetubuh di tilam, bakteria boleh menempel pada kawasan kelamin dan pangkal paha, ia kemungkinan besar akan mencetuskan jangkitan genital. Obstetrikian, Robert Wool mencadangkan supaya anda segera buang air kencing dalam masa kurang daripada 1 jam selepas bersetubuh.

Loading...

2. Menggunakan cecair pembersih di kawasan alat kelamin

Terdapat beberapa orang yang mungkin berfikir bahawa mereka harus segera membersihkan kawasan alat kelamin dengan sabun untuk menjadi lebih bersih, padahal sebenarnya ini tidak baik. Kulit di kawasan alat kelamin wanita sangat sensitif, jika anda dengan segera membersihkan dengan pembersih bahan kimia, mungkin anda mengalami alahan secara tiba-tiba seperti kulit gatal, merah atau kering. Miss V sendiri sebenarnya mempunyai sistem perlindungan sendiri, anda hanya menyiram dengan air bersih yang baik untuk kawasan Miss V!

3. Tidur dalam pakaian tidur seksi.

Mempunyai hubungan seks sangat memenatkan, ramai orang yang selepas hubungan itu mahu pergi terus ke tidur. Tetapi jika anda masih memakai seluar seksi, hendaklah dikeluarkan terlebih dahulu, terutama apabila bahan itu dari nilon dan penuh dengan renda.

Selepas hubungan seks, kulit anda akan lebih lembab dan suhu tinggi.Apabila kulit anda dibalut dengan bahan yang tidak baik, peluh dan bakteria akan dikepung, dan ini boleh membuat Miss V mudah dijangkiti.

Nah, sudah tahu bagaimana? Jangan biarkan ketiga perkara remeh ini membuat anda menyesal untuk hidup, baik!

………………………………………………………………..

 

Gempar!… Hampir 10 tahun disemadikan, akhirnya Keluarga Dedah Jasad Michael Jackson Tiada Dalam Kubur.!

HAMPIR sepuluh tahun disemadikan, kubur raja pop dunia, Michael Jackson yang terletak di tanah perkuburan Forest Lawn di Los Angeles dilaporkan kosong.

Menurut beberapa laporan media antarabangsa, pihak keluarga Michael memang sengaja merahsiakan lokasi makam penyanyi lagu hit Beat It itu.

Ibunya, Katherine Jackson, mendedahkan mayat Michael tidak ada di dalam keranda saat dimakamkan pada tahun 2009.

Menurut sumber yang memberitahu Radar Online, ramai menyangka jasad Michael dikebumikan di Forest Lawn, namun sebenarnya tidak.

Loading...

Rupanya Selama Ini Jasad Michael Jackson Tiada Dalam Kubur

“Semua orang menyangka Michael Jackson ditanam di Forest Lawn, tapi sebenarnya tidak.

“Keluarga Micheal merahsiakan lokasi sebenar kubur atas alasan keselamatan selain untuk mengabulkan permintaan Michael.

“Bagaimanapun, Katherine sudah mendedahkan rahsia ini kepada beberapa teman rapatnya,” kata sumber tersebut.

Menurut sumber yang sama, tindakan Katherine itu adalah disebabkan kebimbangannya jika mayat Michael dicuri.

Rupanya Selama Ini Jasad Michael Jackson Tiada Dalam Kubur

“Keluarga Jackson bertengkar selama berbulan-bulan kerana tidak tahu apa yang harus dilakukan.

“Katherine sangat paranoid dan ketakutan kalau ada orang akan mencuri jasad Michael,” katanya lagi.

Terdengar ura-ura mendakwa mayat Micheal telah dibakar manakala abunya dipercayai ditanam di bawah pohon buah pear, yang dikenali sebagai Giving Tree di kediamannya di California.

Namun sehingga kini, masih belum ada kenyataan rasmi daripada pihak keluarga mengenai berita ini.

Michael Jackson disemadikan pada 7 Julai 2009 selepas ditemui tidak sedarkan diri dan disahkan meninggal dunia akibat masalah kegagalan jantung lapor Mynewshub.cc.

Sharing is caring!

Loading...